GNLD termékek boltja

Cimkék

GNLD NeoLife

Gyártók

Hírlevél

Garlic Allium Complex - 60 tabletta

Garlic Allium Complex - 60 tabletta

A GNLD Garlic Allium Complex a táplálékkiegészítők között kiugró alkotásnak számít, standard mennyiségű allicint nyújt, amely a fokhagyma kénes összetevői közül a legfontosabb.

Több részlet


4 880 Ft áfával

555/12

Elérhető: Rendelésre


Értesíts engem, mikor elérhető


Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a fokhagymafélék, mint pl. a fokhagyma, a vöröshagyma, a póréhagyma, stb., hatékonyan hozzájárulnak bizonyos egészségügyi problémák kockázatának csökkentéséhez. A kénes összetevők családja a felelős a fokhagymafélék jellegzetes szagáért és jótékony hatásaiért. A GNLD Garlic Allium Complex a táplálékkiegészítők között kiugró alkotásnak számít, standard mennyiségű allicint nyújt, amely a fokhagyma kénes összetevői közül a legfontosabb, nem is beszélve a fokhagymafélék egyéb jótékony hatásairól. A speciális "célzott beviteli technológia" biztosítja, hogy a bioaktív allicin elérje a bélrendszert, ahol felszívódik.

Fokhagymát, vöröshagymát, tatárhagymát és póréhagymát tartalmaz.

Garantált az allicin tartalma. Minden tabletta 4,2 mg magas hatásfokú fokhagyma kivonatból származó allicint tartalmaz. Ez megfelel egy friss fokhagyma gerezdben található mennyiségnek.

Bioaktív alapanyagok széles spektruma. Különböző összetevők és kénes tápanyagok együtt hatnak, hogy a jótékony hatás szélesebb körű legyen.

Egyedülálló technológia. Egy speciális bevonat biztosítja, hogy az allicin a bélrendszerben aktívan ki tudja fejteni hatását.

Nincsenek emésztési problémák vagy kellemetlen lehelet!

Célzott beviteli technológia: Speciális bevonata stabilizálja, segíti a felszívódást és biztosítja, hogy az allicin a bélrendszerben aktiválódjon és ott fejtse ki hatását.Egy tabletta tápérték tartalma

Energiatartalom 6,8 kJ (1,6 kcal)
Fehérjék 0,10 g
Szénhidrát 0,28 g
Zsír 0,01 g

Használati utasítás: naponta 2 tabletta

 

Kosár  

(üres)

Új termékek

Jelenleg nincsen új termék

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék