GNLD termékek boltja

Cimkék

NeoLife GNLD

Gyártók

Hírlevél

Wheat Germ Oil with Vitamin-E - 100 kapszula

Wheat Germ Oil with Vitamin-E - 100 kapszula

E-vitaminos búzacsiraolaj.

Több részlet


9 110 Ft áfával

562/16

Elérhető: Rendelésre


Értesíts engem, mikor elérhető


A GNLD a legjobb E-vitamintartalmú táplálékkiegészítőt kínálja, amelynek számos előnyös tulajdonsága van: az egész E-vitamin családot tartalmazza, tokoferolokat és tokotrienolokat, úgy, ahogy azok az élelmiszerekben természetes formájukban jelen vannak.
Például az emberi táplálékláncban az alfa-tokoferol nem önmagában van jelen, a legtöbb táplálékkiegészítőben viszont mégis így található meg. A természetben az alfa-tokoferol az E-vitamin család többi tagjával együtt van jelen ilyen a béta-, gamma-, delta-tokoferol, és az alfa-, béta-, gamma-, és delta-tokotrienol. A mi táplálékkiegészítőinkben megtalálható tápanyagok mind kizárólag teljes értékű élelmiszerekből származnak. Ennek eredménye egy olyan táplálékkiegészítő, amely többféle természetes eredetű tápanyagot tartalmaz, és komplettebb védelmet biztosít, mintha csak önmagában alfa-tokoferolt tartalmazna.
Tiszta búzacsíraolajt tartalmaz.
A szintetikus E-vitamint petrolkémiai elemek felhasználásával állítják elő, de a GNLD természetes E-vitaminja kizárólag tiszta búzacsíraolajt tartalmaz. A búzacsíraolaj az E-vitamin család mind a 8 tagját tartalmazza, kiváló alfa-tokoferol forrás, egy táplálékkiegészítő számára ez az elsőszámú alapanyag. A búzacsíra szemeket az olaj elnyeréséhez hidegen préselik, majd ehhez adnak egy nagyon hatékony toko-ferol és toko-trienol keveréket, amely szójából kivont tiszta, természetes és koncentrált alfa-tokoferolt tartalmaz. A hidegen préselés és a szinte már művészi szinten űzött zsírkivonási technikák teszik ezt a terméket maximálisan hatékonnyá.
A természetes és koncentrált alfa-tokoferol optimalizálja a sejtek tápanyagfelvételét. A mi természetes alfa-tokoferol koncentrátumunk biztosítja, hogy minden egyes kapszula 10 mg jó minőségű E-vitamint tartalmaz.

Hidegen sajtolt búzacsíraolajt tartalmaz. Ez a leggazdagabb E-vitamin forrás.

A komplett E-vitamin családot tartalmazza. Természetes tokoferolokat és toko-trienolokat tartalmaz.

Egy kapszula 10 mg E-vitamint tartalmaz.

A kapszulákat könnyű lenyelni.

 

Egy kapszulára vonatkozó tápérték adatok:

Energiatartalom 30 kJ (7,2 kcal)
Fehérjék 0,171 g
Szénhidrát 0,095 g
Zsír 0,7 g
E vitamin 10 mg (100*)

* % Felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Használata: napi 1 kapszula

 

Kosár  

(üres)

Új termékek

Jelenleg nincsen új termék

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék