GNLD termékek boltja

Cimkék

NeoLife GNLD

Gyártók

Hírlevél

Flavonoid Complex - 60 tabletta

Flavonoid Complex - 60 tabletta

Táplálkozásunk során a szükséges flavonoidokat elsősorban gyümölcsökből és zöldségekből merítjük. A Flavonoid Complex ugyanakkora mennyiséget tartalmaz flavonoidokból és származékaiból, mint egy adag zöldség vagy gyümölcs.

Több részlet


7 040 Ft áfával

790/14

Elérhető: Rendelésre


Értesíts engem, mikor elérhető


 

Táplálkozásunk során a szükséges flavonoidokat elsősorban gyümölcsökből és zöldségekből merítjük. A citrus- és bogyófélék különösen gazdagok flavonoidokban. Elsődleges szerepük abban áll , hogy védő antioxidánsként hatnak a sejtek belsejében és a sejtek körüli vizes részekben, és a testnedvekben, mint például a vérben. Korábban már publikált kutatási eredményekre támaszkodva a GNLD egy olyan táplálékkiegészítőt fejlesztett ki, amely flavonoidokból és származékaiból ugyanakkora mennyiséget tartalmaz, mint egy adag zöldség vagy gyümölcs. Ilyen pl. a cékla, a piros és fekete áfonya, bodzabogyó, grape-fruit, a vörös- és feketeszőlő, a zöld tea, a citrom, a narancs és a málna.
A Flavonoid Complex, tehát úgy lett kifejlesztve, minden tabletta ezekből a tápanyagokból álló egy-egy adagnak feleljen meg. Az alapanyagokat nagy gonddal válogattuk, úgy hogy a flavonoidok családjának minden tagját tartalmazza. Azaz:

Antocián
Ez a sötét bíborszínű összetevő a feketeszőlőben, a céklában, a hagymában és a bodzabogyókban fordul elő a természetben.

Katechin
A csoportba a katechin, az epigallokatechin, az epikatechin és a szemcsés epigallokatechin tartozik. Tulajdonképpen ezek a zöldteában megtalálható polifenolok. Némely gyümölcs, mint például az alma is tartalmaz katechint.

Ellagsav
Szoros kapcsolatban van a flavonoidok családjával, és rendkívül nagy mennyiségben fordul elő a bogyókban, ugyanakkor a diófélékben is meglelhető.

Flavonoid
Ebbe a csoportba az apigenin és a luteolin tartozik. Flavon a déligyümölcsökben, a vörös szőlőben és a hüvelyesekben fordul elő a legnagyobb mennyiségben.

Flavonol
Ezt a csoportot a kvercetin, a kempferol és a miricetin alkotják. A flavononok sok gyümölcs és zöldség alkotóelemei, mint a zöld kel, spenót, a narancs és a citrom.

Flavononol
Az heszperidin, a neoheszperidin és a naringin tartoznak ide. Flavononol a déligyümölcsökben - narancs, citrom, grape-fruit - fordul elő a legnagyobb mennyiségben.

Vízben oldódó, széles spektrumú, antioxidánsokat tartalmazó táplálékkiegészítő. A természetben - zöldségben, gyümölcsben - is előforduló, a táplálkozás szempontjából rendkívül fontos flavonoidok mindenféle típusát tartalmazza.

Természetes táplálékból származó összetevőket tartalmaz. Fekete áfonyából, kelkáposztából, koffeinmentes zöld teából, bodzából, málnából, vörös és fekete szőlőből, céklából, narancsból, citromból és grapefruitból kivont természetes összetevőket, valamint C-vitamint tartalmaz, amely a felszívódást segíti elő.

A legfontosabb flavonoidokat tartalmazza, laboratóriumi tesztek által meghatározott mennyiségben szolgáltatja azokat a szervezet számára. A Flavonoid Complex garantáltan egyedi termék.

Ideális flavonoid-bevitelt biztosít. Minden egyes tabletta annyi vízben oldódó antioxidáns mennyiséggel egyenlő, mint amennyit flavonoidokban gazdag gyümölcs vagy zöldség fogyasztása eredményezne.Egy tabletta tápérték tartalma

Energiatartalom 6,8 kJ (1,6 kcal)
Fehérjék 0,016 mg
Szénhidrát 0,380 mg
Zsír 0,02 mg
C vitamin 60 mg (100*)

* % Ajánlott napi bevitel: naponta 2 tabletta folyadékkal bevéve.

 

Kosár  

(üres)

Új termékek

Jelenleg nincsen új termék

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék