GNLD termékek boltja

Cimkék

GNLD NeoLife

Gyártók

Hírlevél

Vita-Squares

Vita-Squares

Teljes vitamin és ásványi anyag forrás gyermekeknek Tre-en-en gabonakoncentrátummal.

A Vita-Squares teljes értékű élelmiszerekből származó kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaz. Így biztosítja, hogy gyermekeink mihamarabb kicsattanóan egészségesek legyenek.

 

Több részlet


9 060 Ft áfával

740/13

Elérhető: Rendelésre


Értesíts engem, mikor elérhető


Az életreszóló egészség alapjait letenni nem könnyű feladat, az egészséges táplálkozás elkötelezettjévé kell válnunk. Ezt viszont sosem lehet elég korán kezdeni. Ahhoz, hogy gyermekeink biztosan megkaoják a megfelelő mennyiségű lipideket, szterolokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb, az egészség hosszútávra történő megalapozásához szükséges tápanyagot.

A gyerekeket azonban nehéz meggyőzni az egészséges táplálkozás fontosságáról...

Pontosan ezért fejlesztette ki a GNLD a Vita-Squares-t, egy természetes "minden az egyben" gyerekvitamint, rágótablettát, ami energikussá teszi a gyermekeinket és megalapozza életreszóló egészségüket.

A Vita-Squares pozitív változást eredményezhet. Tekintve, hogy olyan félesszenciális tápanyagokat tartalmaz, mint a cholin és a mi exkluzív Tre-en-en Gabonakoncentrátumunk, a Vita-Squares több, mint egy egyszerű multivitamin. A GNLD rágótablettája, a Vita-Squares, a legkomplexebb gyermekek számára kifejlesztett étrend-kiegészítő, mely jelenleg a piacon kapható. Biztosítja a sejtek növekedéséhez, megtartásához és optimális megújulásához szükségesváltozatos és teljes értékű tápanyagokat. A gyerekek szeretik a Vita-Squares rágótablettát, mert finom, de Önök sem fognak csalódni, hiszen:

  • A Vita-Squares a legkiválóbb természetes forrásokból származóalapanyagokat kínálja.
  • A búzából, rizsből és szójából készült Tre-en-en Gabonakoncentrátum olyan fontos, teljes kiörlésű gabonából származó tápanyagokat biztosítanak számunkra, amelyek a gyerekek által is kedvelt kész élelmiszerek esetében az előállítási folyamatok során egyébként megsemmisülnének.
  • A természetes aromáknak és édesítőszereknek köszönhetően íze rendkívül finom, és a többi, gyermekek számára készült multivitaminos rágótablettától eltérően hozzáadott szacharózt, mesterséges tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Antioxidánsok széles skáláját tartalmazza.
  • Esszenciális ásványi anyagokat tartalmaz: cink, króm, réz, vas, jód és mangán.
  • Cholint tartalmaz.

Kosár  

(üres)

Új termékek

Jelenleg nincsen új termék

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék