GNLD termékek boltja

Cimkék

NeoLife GNLD

Gyártók

Hírlevél

Aloe Vera Plus ital - 1liter

Aloe Vera Plus ital - 1liter

Az Aloe Vera Plus egy ízletes és természetes eszköz szervezetünk energiával való feltöltéséhez, így könnyedén szembe tudunk nézni a mindennapi kihívásokkal.

Több részlet


4 940 Ft áfával

731/10

Elérhető: Rendelésre


Értesíts engem, mikor elérhető


Már évszázadok óta használják az aloe verát a természetes szépség és egészség eléréshez és mindig nagy népszerűségnek örvendett. Noha nem ismerik el gyógyszerként, legalábbis a szó kémiai értelmében, népszerűsége mit sem csökken, hatékonysága pedig bizonyított. Felfedezték, hogy a növény két igen fontos antioxidánst is tartalmaz: a C- és az E-vitamint, valamint egy lényeges nyomelemet, a cinket.
A GNLD Aloe Vera Plus készítménye, frissítő, tiszta Aloe Vera kivonat és egy speciális gyógynövénykeverék (fekete tea, kamilla és citrom). Az Aloe Vera Plus egy ízletes és természetes eszköz szervezetünk energiával való feltöltéséhez, így könnyedén szembe tudunk nézni a mindennapi kihívásokkal.

Aloe Barbadensis Miller nevelte az Egyesült Államokban. Az aloe vera növénycsalád legértékesebb tagja.

Speciális gyógynövénykeveréket tartalmaz. A legjobb minőségű ginzeng és kamilla kivonatokat tartalmazza, természetes citrom aromával ízesítve, ami által egyedülálló frissítő itallá válik.

Fruktózzal ízesített. Ennek a speciális monoszaharidnak az édessége igazán kellemes ízt kölcsönöz, anélkül, hogy később hipoglikémiát okozna.

Alapvető tápanyagokat tartalmaz. E-vitamint, C-vitamint és cinket tartalmaz.Fogyasztás előtt enyhén felrázandó! Hűvös, száraz helyen tartandó, felnyitás után hűtőszekrényben kell tárolni.

Használata: 50-100 ml naponta.

 

 

Kosár  

(üres)

Új termékek

Jelenleg nincsen új termék

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék