GNLD termékek boltja

Cimkék

NeoLife GNLD

Gyártók

Hírlevél

Tisztítószerek 7 termékek

HÁZTARTÁSI ÉS IPARI TISZTÍTÓSZEREK

A világot egészségesebb hellyé tenni - könnyebb, mint gondolná!

Tisztában van azzal, hogy valahányszor használ egy terméket, vagy kidob valamit, személyesen is hozzájárul a környezetszennyezéshez? Nyilvánvalóan nem hagyhat fel teljes egészében a termékek használatával vagy a fogyasztással, van azonban arra mód, hogy drasztikusan csökkentse személyes környezetszennyezését. Csak annyival, hogy kis mennyiségű, kevésbé környezetszennyező tisztítószereket használ, nagymértékben segíti az eljövendő nemzedékeket.

A GNLD majdnem négy évtizede kínál magas koncentrációjú tisztítószereket, amelyek sokkal kisebb mennyiségben képesek hatékonyan ellátni bármely feladatot, mint versenytársaink termékei. Ezek a tisztítószerek nem csak pénzt takarítanak meg Önnek minden egyes használat alkalmával, hanem csökkentik az Ön személyes hozzájárulását a globális környezetszennyezéshez.

Ezek a speciális vegyi anyagok vízzel hígítva és keverve, minden takarítással kapcsolatos kihívásnak képesek megfelelni a padlótól a tűzhelyig, a grillsütőtől a kocsifelhajtóig! Így nincs szükség költséges, többféle tisztítószer felhalmozására. Ön kevesebbet használ, ami azt jelenti, hogy kevesebbet költ, miközben nem szennyezi a környezetet. Ez az igazi „mindenki jól jár” helyzet!

Kosár  

(üres)

Új termékek

Jelenleg nincsen új termék

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék