GNLD termékek boltja

Cimkék

NeoLife GNLD

Gyártók

Hírlevél

Étrend-kiegészítők 28 termékek

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK

„Az vagy, amit megeszel” tartja a közismert mondás, amit annak idején édesanyja azért mondogatott, hogy rávegye a helyes étkezésre. Több ez azonban, mint egy jó kis mondás, ez egy mély igazság.

A gyorsétkezés világában meglepő-e, hogy romlik az Ön egészsége? Minden áldott nap a népesség 95%-a nem jut hozzá a jó egészséghez szükséges elegendő tápanyaghoz. Ugyanakkor az emberek 75%-a olyan ételeket fogyaszt, amelyek kifejezetten károsak az egészségére.

Amikor nem jut hozzá ahhoz, amire szüksége van, viszont túl sokat fogyaszt abból, amire nincs szüksége, táplálkozási hiányosságokat alakít ki étkezésében, és kiteszi magát annak a veszélynek, hogy kialakuljanak a hiányos táplálkozást kísérő negatív hatások.

A GNLD olyan étrend-kiegészítőket fejlesztett ki, amelyek célja, hogy segítsen Önnek betömni ezeket a táplálkozási lyukakat étrendjében.

A GNLD termékeinek további tanulmányozása során Ön látni fogja, hogy nincsenek „divat” vagy „csúcs” termékeink. Miért? Mert a GNLD több mint 50 éve olyan étrend-kiegészítőket kutat és gyárt, amelyek az emberi étkezési lánc részét képezik. Ha táplálkozási termékeink nyersanyag összetevői nem bizonyulnak biztonságosnak az emberi étrend szempontjából, termékeinkben nem használjuk őket.

Mivel az Ön legnagyobb kincse az egészsége, mi ezt komolyan vesszük.

Kosár  

(üres)

Új termékek

Jelenleg nincsen új termék

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék